Прочитај ми чланак

НОВОГОДИШЊЕ И БОЖИЋНО ОБРАЋАЊЕ БИРАЧИМА ДВЕРИ: Ми смо будућност Србије!

0

Dveri-pokret-za-zivot-srbije

Уз честитке за Божићне празнике и жеље за свако добро у Новој, 2014. години, Покрет Двери обраћа се својим бирачима посебном поруком пред наступајућу изборну годину.

Поштовани пријатељи,

Најпре осећамо обавезу да се у име Старешинства Покрета Двери свима Вама захвалимо за подршку нашим изборним листама на ђурђевданским изборима 2012. године. Захваљујући Вашем поверењу, Вашим потписима и гласовима, Двери су постале једини нови и важан политички фактор који свакога дана све више јача и представља будућност српске политике. Без Вас то не би било могуће и зато још једном хвала свима.

Други разлог зашто Вам се обраћамо јесте медијски мрак у Србији, у коме је представницима Двери већ годину и по дана забрањено да се појаве на београдским телевизијама са националном фреквенцијом. Зато се користимо овом приликом да Вам се директно обратимо и да Вас обавестимо да су Двери за то време – упркос изборној крађи и медијској цензури – биле најактивнији друштвено-политички покрет у Србији.

Све је учињено да се у Србији не зна да су Двери предложиле Закон о заштити презадужених породица, да смо иницирали доношење закона о забрани промоције хомосексуализма малолетним лицима по угледу на Путиново законодавство, у преко 100 градова и општина утицали смо на доношење декларација против ГМО хране и семена који би уништили здравље нације и домаћу пољопривреду, предложили смо усвајање Породичне декларације у свим крајевима Србије, јер доноси конкретне мере подршке трудницама, породиљама, породицама са више деце, старима и младима, устали смо против Бриселског споразума и издаје Косова и Метохије од стране актуелног режима, успротивили се продаји пољопривредног земљишта странцима и банкарским дерикожама које остварују екстрапрофит на грбачи овога народа, градимо три нове куће за социјално угрожене вишедетне породице…

И оно што је најбитније за све наше породице, кроз економски програм показали смо да Двери имају једино решење за економски спас Србије, а то је заустављање погубног пута у ЕУ по сваку националну цену, окретање Русији и евроазијским интеграцијама, подизање царина на страну робу и заштита домаће робе, државно инвестирање у покретање домаће производње, додатно опорезовање страних банака и формирање Развојне банке Србије која би помагала искључиво домаћу привреду и пољопривреду, доношење Закона о испитивању порекла имовине свих политичара и тајкуна од 1989. и одузимање незаконито стечене имовине…

Актуелна политичка ситуација

Они који су данас на власти, на првом месту СНС и СПС, издали су све своје политичке идеале, изневерили изборну вољу грађана Србије и прекршили сва предизборна обећања. Уместо катастрофалног Жутог предузећа дошао је СНС са још жућом политиком, спроводећи практично политику ЛДП-а за коју нико није гласао гласајући за СНС и смену Тадића. После годину и по дана власти у Србији се живи још горе и никакво решење за економски и социјални опоравак није нам понуђено. Актуелни режим влада искључиво медијима, тајним службама и лажним обећањима и тако намерава да опстане на власти.

Уместо њих нуди се лажна опозиција оличена у ДС, ЛДП и УРС, која се ни у чему не разликује од власти, већ има потпуно исте политичке вредности и идеје као и власт. У овом тренутку Покрет Двери представља једину и истинску опозицију актуелној власти. Двери данас предводе нову опозицију и представљају једину опасност за овај режим, док су сви други на овај или онај начин у договору са влашћу.

О свему овоме ретко где сте могли чути. Грађанима Србије је кроз изборну крађу и медијску тортуру забрањено да чују шта Двери имају да кажу, јер је то све супротно ономе што владајући режими овде раде последњих 20 година. У четири кратка спота која смо припремили крајем 2013. године показали смо још једном зашто су Двери морале бити покрадене на изборима и зашто су ови спотови морали бити забрањени на свим медијима.

Поштовани пријатељи,

Нада нема право ни у кога до у Бога и у своје руке. Не можемо очекивати од корумпираних политичара који су више од 20 година на власти и који су се обогатили од бављења политиком да сада донесу народу бољитак. Морамо се сами организовати да бисмо заштитили сопствене породичне, економске и националне интересе.

Двери су Ваш заступник на политичкој сцени Србије и очекујемо Вашу подршку у случају ванредних републичких избора у 2014. години. Само уз Вашу и помоћ Ваших ближњих, рођака, кумова, пријатеља, комшија и колега који ће нас подржати између осталог зато што верују Вама – можемо победити медијске лажи, куповину и отимање гласова, и све друге изборне нерегуларности. Заједнички можемо успети да се у Скупштину Србије коначно пробије нов глас који ће проговорити у име свих наших породица, који ће покварити интересне комбинације унутар страначко-паразитског система и понудити другачије схватање политике. Само заједно можемо зауставити банкрот државе, даљу економску и социјалну пропаст и изборити се да породица, домаћа привреда и пољопривреда, и достојанствен живот од свога рада дођу на прво место у Србији.

Верујемо у све Вас који се – упркос свему – још увек нисте предали и не одустајете од борбе за живот Србије. Надамо се да ћемо и у будућности остати достојни Вашег поверења и подршке. Како радили, тако нам и Бог помогао!

Христос се роди! Ваистину се роди! Срећна Нова (изборна) 2014. година!

(Двери)