Прочитај ми чланак

НОВО У СЕЗОНИ СРБИЈА 2017: Вучић и Динкић поново јашу

0

Динкић више није бивши министар, председник Г17+, гувернер Народне банке, сада је глумац у медијским представама и фарсама Александра Вучића и његов сарадник од поверења на, по државу штетним, пословима са Арапима.

vucic-najveci-dinkic-evac-840x320

Динкић више није бивши министар, председник Г17+, гувернер Народне банке, сада је глумац у медијским представама и фарсама Александра Вучића и његов сарадник од поверења на, по државу штетним, пословима са Арапима.

Вучић је дефинитивно највећи динкићевац од 5. октобра до данас, и највећи следбеник неолибералне економске доктрине. И не само то. Његову Владу и битне сараднике у државној управи чине све сами кадрови Млађана Динкића. Навешћемо само репрезентативне примере, а њих је много више: Татјана Динкић, супруга бившег министра Млађана Динкића је секретар Преговарачке групе за економске односе са иностранством у склопу процеса приступања ЕУ.

Министар Зорана Михајловић, поред тога што је лобиста и члан Ист-Вест бриџа – Трилатералне комисије за Србију, стари је кадар Г17 још из доба Мирољуба Лабуса, док је чувени Ивица Којић, шеф кабинета некадашњег министра финансија Динкића, сада ни мање – ни више шеф кабинета Председника Владе Александра Вучића.

Економски убица Србије, Млађан Динкић, саслушан је у полицији у својству грађанина, по налогу Тужилаштва за организовани криминал, због сумњи да је злоупотребио службени положај и оштетио буџет Србије за више десетина милиона евра.

Одлично је Млађан Динкић, у договору са Вучићем, одиграо нови лик храброг и поштеног грађанина у просторијама СБПОК-а, тврдећи како је истина на његовој страни и да се поноси са свиме што је урадио.

Динкић је поносан што је постао економски убица Србије, што је оштетио буџет Србије за више десетина милиона евра (реално је вероватно вишеструко више), што млади и образовани људи због његове политике напуштају земљу већ 17 година, што је уништио домаћу привреду и економску самосталност Србије и коначно, што је Вучић преузео његову политику и његове кадрове.

Од министра и гувернера, преко музичара до глумца у представама, истог оног Вучића, који је у Скупштини Србије носио робијашко одело са његовим ликом, постао је његов близак сарадник и штићеник на државним пословима са Арапима . Истог оног Вучића, који је са великом помпом ухапсио Мирослава Мишковића, да би након тога Синиша Мали са ослобођеним Мишковићем испијао шампањац. Истог оног Вучића који је најавио борбу против криминала и корупције, да би се у СНС-у управо нашли највећу криминалци, тајкуни и лопови.

Чекамо да видимо колико ће проћи, док Вучић Динкића не прогласи за заслужног грађанина, који је утицао на расветљавање криминалних афера. Вучићу неће преостати ништа друго већ да га поново кандидује на место министра у Влади или му понуди своје место, које је Динкић одувек желео.

Информативна служба Српског покрета Двери