Прочитај ми чланак

НОВИ ОБРАЧУН ДЕЈАНА ЛУЧИЋА И ВИЈОРЕ ЧИТАКУ: Да ли ти мама зна…

0

Након што је писац Дејан Лучић у емисији на ТВ Хепи изјавио да је амбасадорка тзв. Косова у САД Вљора Читаку "лезбејка по задатку", стигао је одговор од Читаку, али и нови коментар Дејана Лучића.

Лучић је гостујући у емисији открио одакле Вљори тако добре везе у Стејт департменту.

– Вљора Читаку ведри и облачи. Ја сам истраживао одакле њој тако добре везе у Стејт департменту. Кажу ми да је она лезбејка по задатку и да је у вези са Медлин Олбрајт – рекао је Лучић.

Изгледа да се Вљора много потресла након ове изјаве, па је брже боље одлучила да прокоментарише писање српских медија.

– Већ неко време, неки медији у Србији пишу на најпрљавији и најагресивнији начин о мени. Скоро сваке недеље измишљају причу ниског профила о мени. Са сваким кога упознам пишу да сам у интимној вези. Знам сврху. Они знају да их нико у Америци не схвата озбиљно. Али они се барем надају да ц́е оваквом прљавом стратегијом отежати мени посао. Жалим због вас – написала је Читаку на Фејсбуку.

Изгледа да јој ово правдање није било довољно, па је недуго затим на Фејсбуку поставила фотографију ванземаљца желећи да све „окрене на шалу“:

– Специјална најава за све српске таблоиде који су ме троловали последњих пар година. Ја нисам човек. Ја сам ванземаљац. И знате шта је моја мисија… – написала је Читаку.

Ову вест кратко је прокоментарисао и Дејан Лучић на свом Фејсбуку.

– Ваљда је свима јасно зашто је Меланија пушта близу Трампа… Не боји се! – написао је Лучић.

Такође, Лучић је поставио и питање „да ли њена мама зна да је оно што пориче“.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!