Прочитај ми чланак

Нови Небојша из Београда: „Лангура у Утиску“

0

Током вечерашњег "Утиска недеље" у емисију се јавило неколико љубитеља лика и дела Александра Вучића, који су по команди ударали на Драгана Ђиласа, а један од тих јуноша који се острвио на лидера Странке слободе и правде био је посланик СНС Јанко Лангура, истакла је на Твитеру Ана Стевановић, члан Председништва ССП.

– Овај бесни ботић, забринут због измишљених рачуна што се јавио у „Утисак недеље“ је ни мање ни више него народни посланик СНС-ћа, јуноша Јанко Лагура, познат по пљувачини у Скупштини – написала је Ана Стевановић, да би затим додала:

– Богами, криза нека и паника код њих кад голобради посланици морају да глуме „забринуте“ грађане – поручила је Стевановић.

И није она једина која је констатовала да је управо СНС јастреб Јанко Лангура био тај који је напао Драгана Ђиласа, већ је исто констатовало на десетине твитераша.

Како наводе твитераши, Лангура се укључио у емисију, забринут око наводних рачуна Драгана Ђиласа на Маурицијусу, што је исфабрикована афера, будући да банка коју напредњаци понављају до изнемоглости од 2018. године не ради са клијентима, али то не брине превише СНС-овце, јер очигледно верују да ће хиљаду пута поновљена лаж постати истина.

Иначе, уколико је тачна тврдња твитераша да се вечерас управо Лангура јавио у „Утисак недеље“, то је својеврсна реприза ове емисије из 2005. године, када се током гостовања Александра Вучића и Ненада Богдановића, јавио Небојша Стефановић, који се тада представио као „Небојша из Београда“ и сипао је хвалоспеве на рачун шефа.