Прочитај ми чланак

Нокаут у осмој рунди – медији ће прогласити победу!

0

miljan1(Миљан Дамјановић)
Космет није кофер. Данас издаја, кад тад робија!

Хоће ли Вучић у Брисел? Хоће! Неће! Има ли датума? Има! Нема!

Замислите пре само пет, шест година да се нпр. Чедомир Јовановић руковао са Хашимом Тачијем? За такав издајнички чин народ би га за пример вешао на Теразијама! Да ли су напади радикала у предизборној кампањи ипак били исправни?

Да ли ову земљу воде издајници, амбасаде, тајкуни или неко четврти? Шта се десило то са српским народом за тако кратко време? Ко је убио српски понос, инат и патриотизам?

У дану када медији букте с информацијама о томе да је Вучић отишао у Брисел и повисио тон и да је због таквог новонасталог расплета Кетрин Ештон морала и „паузу“ да направи – ниједан медиј, али баш ниједан не преноси нам праву  слику с терена. У данашњем дану сви медији су добили информацију о екцесу који се десио у манастиру Светих Врача у Зочишту када су на монахе насрнули шиптарски злочинци који су узвикивали погрдне пароле на рачун монаха и певали песме о величању припадницима ОВК.

У истом тренутку медији су добили и информацију о ставовима, по питању данашњих преговора у Бриселу, као и закључке од стране руководства српске општине Штрпце – али ни том темом се ниједн медиј није позабавио. Медији данас имају кључну улогу – да пораз претворе у победу!

Србијом, на жалост, управљају прозападни плаћени медији који сјајним спиновањем информација чак и најрадикалније Србе остављају код куће убијајући их у појам периферним и исфилтрираним информацијама. Медији у рукама Ђиласа и Вучића довели су до ситуације да радикала нема у Парламенту – а непостојање такве опције довело нас је до тога да Србијом може да данас мешетари ко год хоће. Без радикала у Парламенту и издаја Космета пролази незапажено. Нико се претходних дана није бавио суштином проблема већ је наметнута тема за размишљање: „Хоће ли Вучић путовати у Брисел“?

Да ли је овогодишњи циклус Великог брата бољи од претходних или је Фарма гледанија него претходних година? Српски народ је тренутно убијен у појам! Понижен и јадан!!! Српски народ ће такав и остати уколико прозападне лутке у лику Вучића и Ђиласа не замене проруске тј. просрпске патриотске снаге.

Подсећати читаоце шта су Вучић, Николић и Дачић о Космету причали ранијих година – илузорно је, јер сви знамо, али исто тако њих тројица морају бити од стране грађана кажњени и уместо скупоцених одела задужићити их жуто црним кошуљама.

Србија је у осмој рунди доживела нокаут. Судија је пресудио а остаје само питање када ће то и гледаоци да схвате!