Прочитај ми чланак

Ного изнео податке о пљачки са Бус плусом: Зашто Миња не постави ова питања? ВИДЕО

0

На ТВ Н1 јутрос је гостовао Сава Терзић из компаније Ланус, која стоји иза пројекта "Бус плус", а овим поводом да друштвеној мрежи "Твитер" реаговао је политичар Срђан Ного.

– Код Миње Милетић гостује правоснажно осуђени и доказани лажов Сава Терзић (К.бр.1152/17). Шта мислите да ли ће Миња Милетић поставити иједно питање из овог твита?

Да ли је Сава Терзић пословни партнер и човек Ненада Ковача званог Неша Роминг? Да ли је Терзић заједно са Жељком Митровићем сувласник Глобалтела, мобилног оператера, и да ли је то шпијунска апликација? Да ли је Сава Терзић осуђен за крађу шофершајбни?

Да ли су Сава Терзић и Неша Роминг отели предузеће Цертус и пребацили послове и имовину на Ланус? Да ли је захваљујући томе Ланус од минуса од 700.000 дошао до плуса од 6 милијарди динара?Да ли је међународни тендер за Бус плус направљен само за Ланус?

Да ли Бус плус наплаћује карте и само он има увид у промете, и да ли је тиме оштећен ГСП? Да ли је само од Телекома Бус плус добио преко 100 милиона евра? Да ли је Влада Лучић, директор Телекома, партнер Сави Терзићу и Неши Ромингу у отимању Цертуса, и другим пословима?

Да ли су Сава Терзић и Ненад Ковач прали новац за нарко клан Дарка Шарића, заједно са Зораном Ћопићем, који је за то осуђен и у Србији и у БиХ? Ово је разговор Неше Роминга и Зорана Ћопића.

Случајном или намерном грешком у постављању снимка разговора Саве Терзића и Зорана Ћопића на Јутјуб написано је погрешно име. СНС је раније покушао да сакрије име Неше Роминга. О овоме сам говорио на седници скупштине 15.05.2017.

Да ли су у тужилаштву склоњени докази о умешаности Неше Роминга и Саве Терзића у прање нарко новца Шарићевог клана, и да ли су њихови разговори проглашени државном тајном и они никад нису ни саслушани?

Да ли је Неша Роминг од ситног шверцера мобилних телефона постао један од најбогатијих људи у Србији, зљхваљујући Микију Ракићу, Тадићу и Драгану Ђиласу? Да ли је Никола Петровић био директор у његовој фирми, а по доласку СНС на власт постао партнер?

Да ли су опљачкане стотине милиона евра преко Бус плуса до сада, заједно са врхом и бивше и садашње власти? Да ли им је то мало, па сада треба закључити нови уговор вредан 230 милиона евра?

Зашто Вучић већ 5 година не сме да одговори на питање да ли познаје Нешу Роминга?

Уколико Миња Милетић ништа од овога не буде питала Саву Терзића, јасно је да га зове на Н1 да би покрила криминал и нови уговор Бус плуса – закључио је Ного.