Прочитај ми чланак

Ного и Дамњан: Ако у суботу дође 30.000 испред Скупштине, Вучић пада на Видовдан!

0

Испед Парламента Србије и даље је група најупорнијих, која се труди да пробуди народ Србије и позове га да дигне глас против диктатуре режима, противзаконитих избора и најављене издаје Косова и Метохије.

Подршку Срђану Ногу и у среду увече дао је Дамњан Кнежевић, који је рекао да ако овде због издаје Косова не дође бар 100.000 људи, ми не треба да постојимо као држава.

– У Србији је тренутно више од 35.000 миграната. Све више долазе, а све мање одлазе, јер су друге државе одговорније према свом народу од Вучића.

Поручујем и режиму Мила Ђукановића да нећемо дозволити да малтретира народ у Црној Гори и да ћемо га бранити оружјем ако треба. Да би то Милу било јасно, морамо овде да се окупимо у великом броју.

Позивам људе да се у суботу од 18 часова окупимо у великом броју и да видимо шта се дешава у Вашингтону и да одмах решавамо проблем – рекао је Кнежевић.

Народни посланик Срђан Ного је истакао да ће Вучић ускоро морати да разочара бар два центра моћи којима је обећао различите ствари.

– Тачи је постао непоуздан за Сороша и зато су одлучили да га дисциплинују са хашком оптужницом. Ако се повинује, можда га и ослободе. Оптужница постоји и за Александра Вучића. Ако Сорош процени да је Вучић непоуздан, спаковаће и њега.

Чим се против Вучића још ништа не предузима, значи да Вучић и даље слуша глобалисте. Вучић планира да прогута две највеће жабе – признање Косова и улазак у НАТО – истакао је Ного и позвао народ да дође у великом броју у суботу испред Парламента. – 30.000 људи режим не може да заустави. Људи, нема ко други, морамо ми.

Шта је још рекао Ного, али и млади људи који су дошли испред Скупштине, погледајте и послушајте у видео прилогу.