Прочитај ми чланак

Ниш: Радикали ће наплатити рачуне свим издајницима

0

Српска радикална странка одржала је данас у Нишу протестни скуп и шетњу поводом десет година хашког утамничења председника странке др Војислава Шешеља. Са успешног скупа, уз присуство великог броја грађана, функционери странке су поручили да је задатак СРС да окупи све српске патриоте и пробуди слободарски дух у српском народу.

На скупу су говорили заменик председника странке Немања Шаровић, потпредседници СРС Вјерица Радета и Зоран Красић, потпредседник Извршног одбора мр Марко Миленковић и председник ОО Палилула –Ниш, Никола Савић.

„СРС као једина патриотска странка, 23 године, без обзира на сва искушења кроз која пролази, истрајава и доследно спроводи идеологију српског национализма. Не наседајте на изјаве квазипатриота који су данас против ЕУ, а који су, када су били на власти, слепо испуњавали налоге ЕУ“, изјавио је Шаровић и истакао да је задатак СРС да поново покаже да постоји перспектива ван ЕУ, да се српски народ неће одрећи својих светиња и да је једина будућност Србије у сарадњи са пријатељским државама које не траже уступке већ хоће да са нама сарађују на равноправној основи.

Једночасовни догађај је протекао мирно, без инцидената.