Прочитај ми чланак

Николић, Вучић и Дачић деле (подељене) Србе

0

nik-dac-vuc_asda

(Златибор Ђорђевић)

Петар Стамболић је за власт дао Лепосавић, Николић, Дачић и Вучић даће цело Косово и Метохију.

03.новембар 2013.године остаће забележен у историји човечанства као датум када се једна држава одрекла свога народа и 15% своје територије за рад чланства у једној европској организацији. То је исто као када су у Југославији постојали ООУР-а (основне организације удруженог рада) а затим и СОУР-а (сложена организација удруженог рада).

Задатак ових других је био да живе паразитски на рачун радника, оних који су стварали нову вредност. 05.октобар је био претеча растакања и комадања Србије.

Нови, прозападни властодршци распродали су фабрике, отпустили раднике уз обећање да ће им бити боље. Уследиле су уцене Запада.

Србија је испоручила најбоље синове у Хаг (тамо труне генерал Лазаревић и други), који су само бранили своју земљу. Задатак Чедомира Јовановића, Вука Драшковића и невладиног сектора је био да стално траже да се Србија одрекне Косова и Метохије.

Пошто њихов учинак није задовољио њихове менторе, Запад је приступио ефикаснијем решењу тражећи од власти да се потпуно одрекне дела своје територије и народа. Наравно, ту је био Борис Тадић.

Он је све припремио, а Николић је само шутнуо лопту у празан гол. Уцењени Дачић потписао је све.

Да је Вучић од њега тражио потписао би и да је Краљево у саставу Косова и Метохије. Слично је било када је Петар Стамболић за посланички мандат поклонио Лепосавић Фадиљу Хоџи.

Дачић је издашнији. Поклања Хашиму Тачију цело Косово и Метохију.

Али шта се сада дешава на Косову и Метохији?
Малобројни Тачијеви Срби уплашили су се губитка ,,власти“ и све чине да нови Тачијеви и Вулинови Срби не дођу на њихова места.

Они о деци и породици не размишљају. Главно им је да дођу до НОВЦА.

Канцеларија за Косово и Метохију нуди све и свашта потенцијалним гласачима, па се тако на терену дешавају туче, уцене, па чак и лепе умрлице. Вулин свакодневно позива на стварање Заједнице Српских општина која би била једина веза са државом Србијом, иако сам зна да је његова листа грађанска иницијатива Српска, слепа улица.

Вулинове фразе су истрошене, избледеле и не продуктивне. Његов и Дрецунов лик је истошен, свака њихова изговорена реч је превара. Није тачно да су Срби тражили да се Вулин врати.

То су тражили, неколицина његових пајташа које је он и промовисао за кандидате за градоначелнике. Морамо да истакнемо да Закон о изборима није испоштован, нити његова процедура.

Листе су предаване ОЕБСу на парчету папира.

Не постоји документација колико је људи подржало поједине листе а да не говоримо да су имена данима мењана и допуњавана.

Ако нас Европа учи својим стандардима, зашто то не поштује и на овим просторима?

На крају оптужујем Бориса Тадића, Томислава Николића, Александра Вучића и Ивицу Дачића за изазивање етничког чишћења Срба са Косова и Метохије. Да ли знају колико је породица купило некретнине у централној Србији после потписивања Бриселског споразума?

*Аутор је председник удружења “Стара Србија“ из Грачанице.