Прочитај ми чланак

„Немојте да ми претите, спустите прст“! Брнабић у клинчу са Лазовићем у Скупштини

0

Премијерка Србије, Ана Брнабић сложила се са послаником Радомиром Лазовићем да треба спустити лопту.

„И ја такође желим да лепо разговарамо, Мислим да је непримерено да ми ту машете прстом и да ми претите. Када је говорио министар Весић и министар Мартиновић нисте смели да дигнете прст. Лепо је то што је вама то забавно“, рекла је Брнабић.

Премијерка Србије Ана Брнабић рекла, одгварајући на питање Лазовића, да је његова политичка организација тражила да се затвори термоелектрана, да са подржавају протесте рудара. Она је позвала Лазовића да се „едукује о стварима о којима говори“, након чега ју је Лазовић позвао да одговори на његова питања.

У том тренутку почело је добацивање са посланичких клупа, а Орлић је опоменуо Лазовића „да не виче из клупе“. У тренутку кад је Лазовић позвао Брнабић да одговори на питање, она га је питала да ли јој „прети с прстом“.

„Је ли ви то мени претите с тим прстом. Спустите прст и немојте тако да ми се обраћате“, рекла је Брнабић.

Тако је Брнабићка реаговала на питање Лазовића када ће грађани Зрењанина добити пијаћу воду и кад ће бити завршена фабрика за прераду воде?

Он је питао и министарку Ђедовић: Због чега сте уклонили тачку из Статута која се односи на отуђивање имовине ЕПС-а? Зар то није увод у приватизацију?“.