Прочитај ми чланак

„НЕМА ПОДЕЛЕ, НЕМА ПРЕДАЈЕ” – преко Вучића на просторијама СНС-а у Београду!

0

Нема предаје, нема поделе - ћирилицом je прелепљена јасна порука преко постера председника Српске напредне странке, Александра Вучића, на излогу страначких просторија поменуте странке у центру Београда.

Уз фотогррафије, на којој се види да је паролом прецртан први човек напредњака, и информације да су у питању просторије СНС у центру српске престонице, редакција Србин.инфо је на свом налогу, путем друштвених мрежа добила и пропратни текст, којег преносимо у целини:

Фото: Приватна архива

„Порука је послата на праву адресу. Наш начин борбе су уличне активности и улична политика. На тај начин смо ближи са народом и као такви бранимо српство.

Фото: Приватна архива

Кампању „НЕМА ПОДЕЛЕ, НЕМА ПРЕДАЈЕ“ износимо безкомпромисно на улицу и најављујемо низ протесних окупљања (шетњи, митинга, културно уметничких концерта…).

Из фотеља и конференциских сала се не може спречити издаја државе и народа. Улица је једини валидан начин да се народ пита и искаже свој став, када је у питању одбрана земље. Покажимо срце и изађимо храбро на улицу !!!”

 

Наша редакција је покушала да ступи у контакт са непознатом особом која нам је послала слике, али до објављивања чланка од стране ње нисмо добили никакав одговор, тако да за сада немамо информације о којој се организацији ради.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!