Прочитај ми чланак

НАТАША ЈЕРЕМИЋ У СУЗАМА: Десет година нисам пробала ни чашу вина и Вучић то зна

0

Супруга Вука Јеремића је на конференцији за штампу поводом оптужби из редова СНС да "управља нарко тржиштем у Србији" поручила да Александар Вучић треба да се стиди, зато што он стоји иза овог саопштења. У емотивном обраћању је рекла да ако се буде одлучила да тужи некога, то ће бити и Александар Вучић.

Функционер СНС Миленко Јованов је јуче у писаном саопштењу напао Вука Јеремића и његову супругу наводећи да је Јеремић био саучесник у 16-годишњој пљачки Војводине, а да „Браћом Бургије, Пауцима и другим криминалцима, као и целокупним нарко тржиштем у Србији управља његова жена, Наташа Јеремић“.

Изјава је наишла на осуду већег дела јавности, а Александар Вучић је изјавио да његов тим и он никада неће вређати чланове туђих породица. Вучић је рекао да је то била реакција његовог колеге и пријатеља на бруталне нападе „досовских кандидата на његовог брата“ и извинио се грађанима.

Тим поводом сазвана је ванредна конференција за штампу на којој се обратила Наташа Јеремић.

„Ја сам шокирана и згрожена и не знам шта да кажем. Ово је превазишло сваку меру“, рекла је сузних очију Наташа Јеремић. „Александар Вучић се јутрос извинио и говорио о пристојној Србији. Мислим да треба да се стиди, зато што он стоји иза овог саопштења. Мислим да је зато потпуно ван сваке пристојности што се он оглашава и говори о пристојној Србији.“

У емотивном обраћању рекла је да је страшно што уопште мора да говори о томе да никада није била у контакту ни са каквим наркотицима.

„Десет година нисам попила чашу вина. И није тајна зашто. Десет година се боримо да добијемо бебу. Он то зна. И страшно је што је допустио нешто овако“, додала је Наташа Јеремић, а из првог реда бодрио ју је њен супруг Вук Јеремић, такође на ивици суза. „Синоћним саопштењем су показали да су спремни на све. Ја се сада плашим и питам се шта је следеће“, истакла је и додала да ће се око тужбе консултовати са адвокатом.

„Ако се будем одлучила да тужим некога, сигурно ће то бити и Александар Вучић“, објаснила је. „Хајде да будемо искрени. Он контролише сваку реч која иде у 90 посто медија у етар, а камоли оно што долази из његовог штаба.“

Истакла је да Србијом влада потпуни медијски мрак.

„Хвала вам што сте дошли. Хвала вам на храбрости и хвала вам на подршци“, закључила је.