Прочитај ми чланак

НАПАД таблоида – Млађан Ђорђевић у жалости због кума одговорио на лажи Информера

0

Млађан Ђорђевић, председник покрета Ослобођење, реаговао је на свом Твитер налогу поводом вести коју је пласирао портал Информера.


Овај портал који јe користио свој утицај и у претходним месецима нападао митрополита Амфилохија, опет је пласирао вест са лажним насловом, показујући тиме да ће овако проћи свако ко се усуди да мисли другачије од владајућег режима. Овога пута на мети је био председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић.

Наиме, портал Информер је синоћ пустио вест под насловом „Ма, како те није срамота! Млађан Ђорђевић о мртвом Амфилохију: Једно зло се упокојило!“
 
Портал дневних новина Информер, а што су и неки други режимски медији пренели, у свом тексту је „пронашао“ лајк на друштвеној мрежи Твитер извесног корисника који је написао: „По ко зна који пут се показало да на овим просторима лицемери и полтрони славе смрт, а не живот. Охладио се ваљда до сад па могу да кажем, једно зло се упокојило, амин…“, писало је у твиту извесног корисника Твитера под именом Кајзер Созе.
 
Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић, коме је блаженопочивши митрополит Амфилохије кум, са огромним разлогом реаговао је на ову безочну лаж Информера у свом твиту.
 
„Блаженопочивши Митрополит је био мој кум, венчао ме је и крстио мог сина Димитрија. Породични пријатељи смо од 1986. године. Следи вам тужба за ове сплачине, бестидници“, написао је Ђорђевић на свом Твитер налогу.
 
На страну Млађана Ђорђевића, који је претходних дана боравио у Црној Гори поводом сахране митрополита Амфилохија, стали су готово сви корисници друштвене мреже Твитер без обзира на страначку припадност, критикујући овако бестидну лаж Вучићевог омиљеног медија.