Прочитај ми чланак

„Намерно драстично подигнута цена горива да би Вучић саопштио смањење“

0

„Читава ова конференција организована је да би огромном количином демагогије, лажи и незнања Вучић прикрио катастрофу коју је изазвао у држави“, оцењује конференцију председника Србије Александра Вучића председник Народног слободарског покрета Мирослав Паровић.

„Навешћу само пример енергетике којом се стручно бавим већ 15 година. Вучић каже да су мале модуларне нуклеарне електране спас за Србију иако такве електране нигде нису у употреби и прве се очекују тек 2030. За то време су његови кадрови свесно уништили производњу угља како би се укинуо мораторијум на нуклеарке“, сматра Паровић.

Председник НСП такође каже да је очито да је прошле недеље намерно драстично подигнута цена дизела и бензина – „како би Вучић данас саопштио добру вест да цена од сутра пада“.

„Овим се шећери туробна прича у којој ће очито Вучић мимо воље народа повлачити политичке потезе против неутралности Србије и против српских интереса у региону. Не карикирам много уколико кажем да ће Вучић када буде уводио санкције Русији на конференцију доћи огрнут руском заставом и у мајици са амблемом великог слова Z“, оцењује Паровић.