Прочитај ми чланак

НАДА: Обезбедити перспективу младима најважнији задатак

0

Српска коалиција НАДА коју чини Нови ДСС и ПОКС сматра да је најважнији задатак обезбедити перспективу у Србији младима.

„Млади јесу будућност Србије, али нисмо Србија само ми који смо живи сада, Србија су и наши преци који су гинули за ову земљу, и за стварање ове државе. Србија су и сви који ће доћи након нас, тако да је Србија вечна, а ми смо пролазни. Треба да учинимо све што можемо да као једна од карика у том националном ланцу допринесемо најбоље што можемо изградњи тог националног здања“ – изјавио је председник Нове ДСС и један од лидера коалиције НАДА, др Милош Јовановић.

„Власт се младих сети тек пред изборе, али они врло добро знају да им ни 20000, ни 200000 динара једнократне уплате из буџета неће помоћи у одлуци да остану у земљи у којој се не поштују закони, ни ред, ни праве дипломе, него искључиво партијска књижица“ – изјавио је председник ПОКС и један од лидера коалиције НАДА, Војислав Михаиловић.

Ванредни републички и локални избори, који се одржавају у више градова и општина, укључујући и главни град, Београд, расписани су за 17. децембар ове године, а у њима коалиција НАДА учествује на изборној листи „Др Милош Јовановић – НАДА за Србију“, под редним бројем 5.