Прочитај ми чланак

На 8 станова 65 гласача: Нови докази изборне ПРЕВАРЕ (ВИДЕО)

0

Како време пролази, тако на површину избијају детаљи који сведоче у прилог незапамћеној изборној крађи на гласању 17. децембра. Посебно је то, чини се, случај у Београду, у ком смо видели све и свашта - миграцију бирача, односно довожење људи из Републике Српске, али и значајно повећање пријављених на појединим адресама.

Истиномер је указао на невероватну ситуацију и 40 бирача који су пријављени на кућу од 58 квадрата која се налази на Вождовцу, док се друга кућа од 130 квадрата која има 30 пријављених бирача, налази поред просторија локалног одбора Српске напредне странке. Али, то није све!

Тако је Странка слободе и правде саопштила да је у згради, чији је власник Владимир Мандић, бивши рукометаш, а сада истакнути члан СНС, за београдске изборе пријављено 154 бирача, док је за републичке изборе на истој адреси био пријављен 121 бирач.

Нове махинације и нелогичности везане за бирачки списак сада нам долазе из Младеновца, чему у прилог сведоче речи Сандре Давидовић, председнице младеновачког одбора Странке слободе и правде.

– Налазимо се у Улици Михаила Миловановића у Младеновцу, испред улаза број 1, у згради која има укупно шест улаза и на сваком од тих улаза има 17 до 24 гласача. Е, па на улазу број 1 има укупно 65! На осам станова 65 гласача – биће да је неко, ипак, манипулисао бирачким списком – истакла је Сандра Давидовић, председница ОО Странке слободе и правде Младеновац.

Дакле, на овој адреси је по стану просечно пријављено осам гласача… Биће да се неко опасно преиграо!