• Почетна
  • ПОЧЕТНА
  • Актуелно
  • Младен Обрадовић: Неко је лажно у име „Образа“ претио припадницима Геј стрејт алијансе, поднећемо тужбу
Прочитај ми чланак

Младен Обрадовић: Неко је лажно у име „Образа“ претио припадницима Геј стрејт алијансе, поднећемо тужбу

0

 

mladen obradovic

Вођа покрета „Образ“ Младен Обрадовић предао је Тужилаштву за високотехнолошки криминал тужбу против НН лица које је у његово име претило СМС-ом ЛГБТ особама.

Обрадовић је новинарима испред Палате правде рекао да је спорни и-мејл, који је упућен 1. априла ЛГБТ активистима, стигао и на и-мејл адресу Српске радикалне странке и покрета „Наши“, и да се јасно види да је писмо упућено са друге адресе, а да је наводна адреса покрет.образ@гмаил.цом коришћена као камуфлажа.

„Свако ко је видео овај лажни мејл могао је по његовој садржини да се увери да је у питању чиста лаж и фалсификат. Мејл је писан латиницом, ја пишем ћирилицом. У њему се користе неприхватљиве формулације и позиви на убиство, притом је препун граматичких и правописних грешака. То је нешто што не може бити ни моје дело нити било кога из ‘Образа’ или СРС“, казао је Обрадовић.

Према његовим речима, Тужилаштво за високотехнолошки криминал има инструменте да утврди са ког рачунара је та порука послата и ко је пошиљалац. Обрадовић сматра да су такву поруку послали они који управо желе да он и „Образ“ буду оптужени за ово, како је рекао, „гнусно дело“.

(Србин.инфо)