Прочитај ми чланак

МЛАДА ПАТРИОТСКА СРБИЈА: Двери у Бујановцу, Врању и Владичином Хану, Косјерићу, Гучи ….

0

– ПРЕДИЗБОРНИ МАРКЕТИНГ – dveri-Bujanovac-prikolica_01

У среду, 26. фебруара носилац листе Двери на републичким изборима Бошко Обрадовић обишао је Бујановац, Врање и Владичин Хан.

У Бујановцу је испред дома културе „Вук Караџић“, поред приколице Покрета Двери, дељен промотивни материјал заинтересованим пролазницима, а након тога, Бошко Обрадовић је са обласним руководиоцем Миланом Михајловићем и повереником за Бујановац Светиславом Величковићем обишао оскрнављену православну Цркву у селу Велики Трновац.

bosko dveri Vranje-Kafana-010_563_377_90

У наставку су се чланови Двери дружили са грађанима Врања на градском тргу, а од 17 часова и у кафани „Клуб Светских Путника“ у оквиру кампање „Српска Прича у Српској Кафани“.

Vranje-Kafana-004_563_377_90

Препуној сали обратили су се професор Светислав Величковић, Славко Стевановић, мр Радован Калабић, мр Предраг Митровић и Бошко Обрадовић.

dveri Vranje-Kafana-002_325_485_90

Исти говорници гостовали су у препуној кафани „Голф“ где их је угостио повереник Двери за Владичин Хан Немања Милосављевић и где су, као и у Врању, окупљени грађани могли да чују програм покрета Двери за духовну, моралну, економску и биолошку обнову и развој Србије.

6-kosjeric-i-guca

Косјерић и Гуча: акције повереништава Двери из Западне Србије

Повереништва Двери у Косјерићу и Гучи, заједно са саборцима из Пожеге, у четвртак и петак, 27. и 28. фебруара 2014. организовала су штандове на којима су грађанима Косјерића и Гуче представљени предизборни програм и политичке идеје Покрета.

2-kosjeric-i-guca_563_422_90

Разговор са суграђанима искористили су за представљање економског програма Покрета, планова и активности који ће Двери да следе по уласку у Скупштину Србије. Руководство Двери се сусрело са људима који слушају „Снагу народа“ и редовно учествују у програмима овог радија. Обрадовала их је чињеница да многи људи препознају Двери као афирмативни Покрет младих људи вољних да преузму одговорност вођења своје отаџбине.

Руководство Двери је искористило  прилику да учврсте језгро Повереништва у Косјерићу и разговарају о проблемима са којима се њихови саборци носе. Направили су планове за даље акције и договорили сусрете у наредном периоду.

10-kosjeric-i-guca_563_422_90

Гуча

Повереништво Двери Драгачево, заједно са саборцима из из Пожеге, у петак 28.02.2014. организовало је улични скуп на коме су грађанима Гуче представљени предизборни програм и политичке идеје Покрета.

Након предизборних активности у Лучанима, Косјерићу и Гучи, саборци из Пожеге настављају низ предизборних скупова у Ариљу и Ивањици најављених за наредну седмицу.