Прочитај ми чланак

МИРКОВИЋ УХАПШЕН три недеље након тврдње да је отац детета девојке Ане Брнабић

0

Бивши високи функционер Српске напредне странке (СНС) и лидер покрета Чувари Србије Саша Мирковић, данас је ухапшен у Црној Гори, а пре само неколико недеља поднео је тужбу за утврђивање очинства над дететом Милице Ђурђић, девојке премијерке Ане Брнабић.

Мирковић је тужбу за утврђивање очинства поднео 19. јула ове године, а у образложењу тврди да је имао интимне односе прошле године у својој кући на Бежанијској коси у Београду са Милицом Ђурђић и да због тога постоји код њега основана сумња да је дете које је ове године родила Милица заправо његово.

https://twitter.com/MirkovicSasa1/status/1152174605731323905?s=20

Мирковић у тужби захтева ДНК вештачење на Институту за судску медицину у Београду.

У изјави за Антибот портал Мирковић тврди да Милица Ђурђевић уопште није геј, већ да је плаћена 15 000 евра месечно од Ане Брнабић да симулира њену девојку и геј везу. Мирковић тврди да је он заиста отац детета и да је Милица потврђено стрејт особа, што ће и ДНК анализа показати.

– Ово је удар на породичне вредности у Србији! Овај лажни геј пар покушава на мала врата да прогура закон о геј браковима у Србији и усвајању деце од стране ЛГБТ особа. Моја борба није само да докажем да је дете моје, што ми је у овом моменту најпрече, већ и да покажем Србији како Ана Брнабић манипулише јавношћу и како покушава да изигра поверење грађана Србије али и ЛГБТ популације у Србији јер на нелегитиман начин, преварама и подметачинама жели да озакони праксу геј бракова и усвањања деце од стране ЛГБТ особа. – рекао је тада Мирковић за Нови Центар.

https://twitter.com/srbininfo/status/1159914393876013068?s=20