Прочитај ми чланак

Милован Бркић открива: Вучић је сместио Мају Гојковић у болницу, питање да ли…

0

- Влада је крива за нови талас пандемије. Сто људи је у Новом Пазару у критичном стању. Ми не знамо ко су људи који се представљају као чланови кризног штаба. Здравство нам је у расулу, а ми имамо министра здравља који се бави само криминалом.

Овако актуелну ситуацију о епидемији за „Србин инфо“ и „Центар“ објашњава новинар Милован Бркић и истиче да је др Предраг Кон на платном списку Новартиса, због чега би требало да одговара.

– Вучић је сместио Мају Гојковић у болницу. После хапшења Тачија, јасно је да се сличан сценарио спрема и Вучићу. Вучић сада покушава да одложи формирање Скупштине. Зато сам уверен да је Мају Гојковић, која као председница Народне скупштине има и функцију заменице председника државе, сместио у болницу да не би могао нико да га замени. Велико је питање и да ли ће Маја преживети.

Ови избори су довели Вучића пред сам крај. Европа која га је до сада подржавала у криминалу, схватила је да му је истекао рок употребе. Холандија је ставила вето на даљи процес преговарања Србије и ЕУ. Чак и Кинези напуштају Србију и селе своје послове и интересе у Бугарску.

Америка је запленила стотине тона дроге у последњих пар година, а сву ту дрогу морају да плате балкански диктатори. О балканским диктаторима постоје докази, трагови новца.

Сада многи делови картела у СНС покушавају да се одрекну Вучића.

Кампања против Трумпа која се води у Србији ће допринети да Вучић неће учествовати у преговорима о Косову.

Нажалост, ми углавном немамо опозицију која има другачији програм од Вучића. Већина из Савеза за Србију има и лошије ставове од Вучића, када је у питању Косово и друга национална питања – сматра Бркић.

Шта је још изјавио наш саговорник, погледајте и послушајте у видео прилогу.

Ставови изнети у емисији нису нужно ставови редакције ЦЕНТАР и аутора емисије.