Прочитај ми чланак

„МИЛОВА МАФИЈА МИ ПРЕТИ“: Алармантно упозорење Душка Кнежевића

0

Он је поновио оштре речи на рачун црногорског председника Мила Ђукановића, али и других из државног врха попут Милорада Катнића, специјалног државног тужиоца

Јaка мафијашка клика стоји иза Мила Ђукановића. Плашим се за свој живот, јер ме стално прате разне обавештајне службе и мафијашке групе са Балкана. Безбедност ми је угрожена. Ово може бити моје последње јављање!

Овим речима се у уторак обратио одбегли бизнисмен Душко Кнежевић, власник Атлас групе и председник Универзитета Медитеран приликом разговора са студентима те установе који је био организован преко скајп везе. Он је поновио оштре речи на рачун црногорског председника Мила Ђукановића, али и других из државног врха попут Милорада Катнића, специјалног државног тужиоца.

-Одлазак Ђукановића, председника Црне Горе са власти био спасоносан за државу. Фамилија Ђукановић је заслужила да правда стигне на њихова врата, да плате све што су урадили за протеклих 30 година. Децо, морате да схватите да се о вама ради, о вашој будућности. Не смете дозволити да један Блажо Ђукановић влада вама наредних 30 година, казао је Кнежевић.

ПРИЈАВА ПРОТИВ МИЛА
КНЕЖЕВИЋ је најавио да ће у четвртак поднети кривичну пријаву против председника Црне Горе Мила Ђукановића у којој га оптужује да је „вођа криминалне групе“.

– Мој акдвокатски тим припремио правне радње према Ђукановићу и његовој фамилији. У четвртак ћемо предузети велику правну радњу. Сигурно ће то изазвати велики политички земљотрес у Црној Гори, казао је Кнежевић.

На питање студената колико треба времена да се Црна Гора економски опорави, Кнежевић је казао да ће за то требати доста времена јер је држава економски потпуно разрушена, да нема владавине права јер се у њој воде монтирани процеси.

-Довољно је подсетити на хапшење мојих возача, али и на последњи исказ Саше Синђелића, који је признао да је процес за државни удар монтиран. Режим и Ђукановић су уздрмани, бројне афере које потресају земљу излазе на видело.

Кнежевић прогнозира да Црној Гори предстоји велика криза „јер Ђукановић неће мирну транзицију власти“. Осврнуо се и на изјаву Катнића који је рекао да се „народ помамљује“ што протестује и тражи његову оставку, саветујући грађане да је боље да саде лук.

-Студенти мислио сам да ћете ви данас садити лук, што је изазвало позитиван одјек будућих високошколаца са Медитерана и њихових професора.