Прочитај ми чланак

Миљан Дамјановић: Вучић даје паре за „Мирдита, добар дан“; биће литија и у Србији

0

Радикали су тражили забрану фестивала "Мирдита, добар дан", која као промовише у Београду "косовску културу". То не постоји. Постоји само српска култура на Косову и Метохији. Овакве пројекте финансирају напредњаци, али и претходне власти.

Ово за „Центар“ и „Србин инфо“ наглашава Миљан Дамјановић, потпредседник Српске напрадне странке и истиче да Србија финансира невладин сектор, који каже да је Косово независно, да је у Сребреници био геноцид, да смо чинили злочине свуда…

– То је прст у оку целом народу. СНС финасира „Мирдита, добар дан“, а то не смеју да кажу у медијима. Што то нису рекли у изборној кампањи? Кад то кажем народу, СНС гласачима, они ми не верују. А јавно је доступно. То су антиуставни пројекти. Уместо да их похапсе, СНС их финансира.

Наметање геј параде и геј вредности су годинама присутне у Србији, а ми смо као држава то и потписали и обавезали се.

СНС није политичка партија, већ удружење које ради за новац и говори шта им се каже. Ви имате Александра Мартиновића, који је рекао да су Вучић и Тома гори од Тадића и да ће они завршити предају Косова. После три месеца је прешао у СНС.

Политика радикала је да се прекину преговори са ЕУ и окретање ка Евроазијској унији. Ко је спасио Србију за време короне? Па, српски сељак! А ЕУ нам намеће квоте колико можемо и шта можемо да извеземо. Са Евроазијском унијом имамо бесцарински споразум. Такође, ми смо за укидање ССП-а, јер годишње због њега губимо и више од 700 милиона евра.

Треба сломити кичму свакој фирми која форсира парадајз из Албаније. Странцима одговара оваква Србија, у којој влада један човек и једна странка. Најгоре је што се свакодневно задужујемо невероватним цифрама. Народ је претворен у робове.

Радикали ће се прикључити литијама у Србији, које ће се сигурно десити ако режим направи последњи корак ка издаји Космета. СПЦ ће дићи глас и у Србији, а не само у ЦГ – сматра Дамјановић.

Шта је још рекао наш саговорник, погледајте и послушајте у видео прилогу.