Прочитај ми чланак

Миливојевић о споту Кристијана Голубовића: Наше дно има и подрум

0

Народни посланик Срђан Миливојевић изјавио је у емисији "Иза вести" да је то што је осуђивани криминалац Кристијан Голубовић учествовао у снимању спота у основној школи у Београду јасан показатељ о стању у нашој земљи.

„Ово је темпирана планира стратешка акција СНС-а да се све обезвреди и да се Србија претвори у један велики ријалити. Чуди ме да Вучић није застаклио читаву Србију и претворио је у ‘Задругу’. Па погледајте на шта нам личи парламент. То је храм демократије, а Устав је као Свето писмо демократије, и они су показали да не поштују ни парламент ни Устав. А ако ту не поштују Устав, онда су сцене са Кристијаном Голубовићем показатељ да наше дно има и подрум“, рекао је Миливојевић.

„То је изврнуто све наглавачке. Човек је оптужен да је организовао паљење аутомобила Срба који су преименовали таблице, а њему првом је запаљен аутомобил. И кућа му је запаљена, као и имање. И сада тај човек угрожава територијални интегритет Србије и оптужују га за оно за шта треба да оптуже Александра Вучића“, уверен је Миливојевић.

Подсећа да је кроз сличну ситуацију пролазила и Рада Трајковић, коју су скоро сваки пут када је прелазила у централну Србију задржавали припадници МУП-а Србије.

Не слаже се са избором Зорана Пашалића за Заштитника грађана и сматра да је „оно што ради Пашалић – ругање грађанима Србије“.

„Он је заштитник само једног грађанина, Александра Вучића. а заузврат странка Александра Вучића је постала заштитник Зорана Пашалића. Закон по ком је он изабран је ‘нацртан’ за њега. Човек има 73 године и бира се други пут. То је ставка која је накнадно убачена у закон. Бира се на мандат од осам година. Тај човек ће имати 81 годину на крају свог мандата“, подсећа Миливојевић.

Оцењује да председник Србије Александар Вучић жели да стави под контролу све институције у држави.