Прочитај ми чланак

МИЛИЦА Спремни смо да преузмемо одговорност у новој Влади, у разговорима смо око..

0

Председница Српске странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски изјавила је данас да се разговарало о учешћу те странке у новој влади, напомињући да су Заветници спремни да преузму одговорност и покажу народу како спроводе свој програм у дело.

„Гласачи Заветника сигурно нису гласали да бисмо саботирали државу већ да би јој служили“, рекла је Ђурђевић Стаменковски за Радио телевизију Србије (РТС), у гостовању са председником Народне странке Владимиром Гајићем.

На констатацију водитеља да је сасвим извесно да ће на београдским изборима Заветници учествовати у оквиру „Покрета за народ и државу“, Ђурђевић Стаменковски је рекла да су разговори о томе у „неком финалу“.

Она је навела да сада на политичкој сцени Србије постоји подела „на државотворне и екстремистичке снаге“, нагласивши да ће Заветници сасвим сигурно бити део ове прве групације.

„Покрет за народ и државу није партијска платформа, није као неко ново партијско рухо, већ као надпартијски формат за очување најважнијих националних интереса“, рекла је Ђурђевић Стаменковски.