Прочитај ми чланак

Михајловић: Чули сте премијера, најважнији је семафор

0

Београд -- Влада ће бити формирана у року, као што је мандатар Вучић и најавио и важно је да нова влада буде још боље од ове, каже министарка Зорана Михајловић.

zorana mihajlovicУпитана о седници Председништва СНС, која је заказана за 16 сати потпредседница Владе у техничком мандату рекла је да је много ствари до сада покренуто и да много тога мора да се заврши, те да верује да ће се пре свега о томе разговарати на седници председништва.

На питање о персоналним решењима, Михајловићева је рекла да је управо председништво странке место где треба да се разговара о персоналним решењима, а на питање да ли ће бити министарка и у новој влади, одговорила је: „Видећемо“.

„Онај ко формира свој тим, води рачуна о сваком свом члану тима, колико ко мозе да уради. Чули сте премијера, оно што је најважније је семафор, важан је рад и резултат, а премијер и одређени ресори заиста имају огромне резултате до сада“, рекла је Михајловић на РТС.

„Поруке из Загреба лоше за Хрватску, али и за ЕУ“

Осим тога, Михајловићева је рекла и да су потези и поруке из Загреба лоше за саму Хрватску, али и за ЕУ која на њих не реагује и истакла да је Србија радом, понашањем и политиком показала да је центар региона и да се труди да одржи регионалну повезаност.

„Ништа ново од стране Хрватске, дешавало се и дешава се, у јеку је њихова кампања и мислим да је то лоше за саму Хрватску, а није баш добра ни слика када говоримо са становишта ЕУ, која не реагује“, казала је Михајловић за РТС.

Она је истакла да је Србија радом, понашањем и политиком показала да јесте центар региона и да се максимално труди да задржи регионалну повезаност и координацију.

„Могуће је да други са тим имају проблем, али ми јесмо на нашем путу и никада нећемо дозволити да нас такве ствари поремете. Врло добро се зна каква је политика Србије и куда Србија иде, наравно да морамо да одговоримо на одредјене ствари, јер то пре свега вредја наш народ, али ми остајемо доследни нашој политици“, рекла је Михајловић.