Прочитај ми чланак

МЕДИЈСКИ ЛИНЧ „ИНФОРМЕРА“ против Двери и ДСС-а

0
Informer-12 sanda i bosko

Принтскрин дневни лист Информер

Патриотска коалиција Двери-ДСС позвала је интелектуалну јавност Србије, УНС и НУНС да се огласе поводом медијског линча који спроводи уредништво дневне новине „Информер“ над Дверима и ДСС-ом.

Повод да се ова коалиција обрати српској јавности је био најновији напада на Двери и ДСС са насловне стране „Информера“ од 12.марта 2016.. 

Тим поводом Двери-ДСС изражавају најоштрији протест и гађење према уређивачкој политици гласила које се лажима и клеветама сврстало у дно српског новинарства и свима ставило до знања да „Информер“ није новина него клеветнички билтен изборног штаба СНС-а.

Такође, информативна служба Двери изражава забринутост за личну безбедност, пре свега председника странака Двери и ДСС-а, Бошка Обрадовића и Санде Рашковић-Ивић, јер не постоји могућност да у адекватном термину на телевизијама са националном феквенцијом или у тиражним дневним новинама добију простор да пред ширим аудиторијумом демантују клевете и раскринкају обмане које се континуирано пласирају из „Информера“ и са ТВ ПИНК-а.

Због тога Информармативна служба Српског покрета Двери саопштава да прекида сваку даљу сарадњу са „Информером“, док Бошко Обрадовић и Двери не добију извињење и реципроцитетан простор у новини за изношење својих ставова, за све нападе и клевете којима смо били изложени у протеклих 2 месеца.

Извор, Двери, Србин.инфо