Прочитај ми чланак

Мандић одабрао последње место на изборној листи

0

Председник Нове српске демократије (НСД) Андрија Мандић себи је наменио последње место на листи кандидата НСД на посланичкој листи Демократског фронта (ДФ) и коалиције "За будућност Црне Горе" и налазиће са на 81. месту збирне посланичке листе коалиције, саопштено је из странке.

Како је саопштено из НСД, Председништво те партије одржало је данас седницу на којој је утврдило посланичку листу НСД у оквиру ДФ и коалиције – “За будућност Црне Горе”.

“Прво место на збирној листи коалиције “За будућност Црне Горе” припада нестраначкој личности проф. др. Здравку Кривокапићу, а следећи са квоте која припада НСД је потпредседница странке Симонида Кордиц́. Председништво је на предлог председника странке Андрије Мандића донело одлуку о великој кадровској обнови и у првих десет кандидата за посланике уврстило чак шест нових лица. Андрија Мандић ц́е водити изборни штаб коалиције “За будуц́ност Црне Горе” и уложиће највећи могући труд да се оствари што убедљивија победа на изборима”, саопштили су из НСД.

Подсетимо, “За будућност Црне Горе” је назив листе коју ће на парламентарним изборима чинити Демократски фронт, Социјалистичка народна партија (СНП), Народни покрет, Права Црна Гора и нестраначке личности.