Прочитај ми чланак

Мађарски „анти-хомосексуални“ закон заправо штити децу од педофила и порнографије

0

Нови закон у Мађарској доноси мере у борби против педофилије, али и „штити малолетнике од хомосексуалне пропаганде“

Западноевропски политичари и медији засигурно нису крили своје селективно огорчење због такозваног мађарског „анти-хомосексуалног“ закона.

У овом случају можемо говорити и о лицемерним лажним вестима, јер је закон заправо намењен заштити деце од порнографије, педофила и ране сексуализације. У закону, између осталог, стоји, да би популаризација родних промена и хомосексуалност могли да нашкоде малолетницима у њиховом моралном развоју и обликовању родног идентитета.

Још једном се чини сумњиво да се ова заштита деце, која је не тако давно била заступљена у готово свим западним политичким програмима, одједном у потпуности претворила у перверзну врсту „права“ мале деце да „уче“ шта могу све учинити са својим телима.

Мађарски парламент је са 157 гласова за и једним против усвојио закон којим се забрањује медијима и образовним институцијама приказивање хомосексуалних и трансродних (ЛГБТQ) „промотивних материјала“ деци млађој од 18 година.

Према владајућој странци Фидесз, школске лекције о сексуалности више не би требале бити усмерене на „промоцију хомосексуалности или промену пола“. Такозване „родне студије“ на универзитетима сада су укинуте.

Закон, због којег су левичари и либерали узалуд протестовали у европском парламенту, је део кампање коју Мађарска жели да предузме у борби против педофила.

На пример, постојаће регистар особа осуђених за злостављање деце, повећаће се казне за дечију порнографију, а осуђеним педофилима ће бити забрањена радна места на којима могу бити у контакту са децом.

Заштита и унапређење мађарске породице против воље Брисела

Мађарска је једна од ретких земаља у Европи у којој се традиционалне породичне вредности штите, подржавају и промовиђшу, а деца се не упознају са свим врстама сексуалних „могућности“ у најранијој могућој доби. То је најверојатније један од разлога зашто посебно западни политичари ЕУ непрестано осуђују мађарског премијера Виктора Орбана.

Орбан: Оставите нашу децу на миру

У децембру 2020. године, мађарски парламент већ је усвојио уставни амандман којим се потврђује право деце да се идентификују са својим урођеним полом и дефинише брак као искључиву заједница између мушкарца и жене. Велика већина западне елите ову ствар сада сматра гнусном.

Орбан је претходно разљутио Брисел и његове колеге из ЕУ-а кад је пад природног становништва у Европи (због недостатка рођених) назвао „болешћу“ и одлучио финансијски подржати породице да имају још деце. С друге стране, западна Европа се отворено обавезала да ће природно становништво постепено заменити мигрантима.

Орбан у једном интервјуу је повукао паралелу између хомосексуалности и педофилије: „Мађарска је толерантна, стрпљива земља што се тиче хомосексуалности“, рекао је. „Али постоји црвена линија која се не сме прећи: оставите нашу децу на миру!“

У знак протеста против мађарског такозваног „тоталитарног“ „анти-хомосексуалног“ закона, градско веће Минхена желело је фудбалски стадион осветлити у дугиним бојама, али УЕФА је томе стала на пут. Дугина застава се и поред тога редовно виђа на амбасадама и другим владиним зградама. У Будимпешти су недавно ствари биле сасвим другачије. Кип дугиних боја који су поставили левичарски активисти у част покрета Блацк Ливес Маттер (БЛМ) вандализиран је и уништен у року од 24 сата.

Орбáн је назвао клечање спортиста пред БЛМ-ом „провокацијом“ заснованом на лажној ексклузивној „кривици белог стрејт човека“ за ропство и угњетавање. Ова марксистичка „теорија критичне расе“ сада се предаје у готово свим школама и универзитетима на западу. У Холандији деци кажу да су само „белци расисти“ .

Све кочнице попуштају на западу

На овом видеозапису Румбле приказано је како једна америчка мајка оштро и љутито реагује током родитељског састанка, држећи нови уџбеник дат петогодишњој деци, који их отворено учи како да угађају себи и имају анални секс. Чланови школског одбора узалудно покушавају ућуткати мајку, коју подржавају други родитељи.

Сексуализација врло мале деце постављена је прошле године у „смерницама“ – де фацто диктатом – Светске здравствене организације.

Више шефова држава и влада земаља-чланица Европске уније на самиту у Бриселу на реверу је носило значке са дугиним бојама, међу њима и премијер Белгије Александер де Кро. Био је то израз протеста против мађарског закона против хомосексуалаца. Седамнаест њих потписало је писмо које је иницирао луксембуршки премијер Ксавијер Бетел.

Премијер Холандије Марк Руте је мађарски закон назвао „неприхватљивим“, а чак је рекао и да размишља о европским санкцијама.

И његов белгијски колега Де Кро изгубио је „живце“ и рекао да Виктор Орбан треба да иде кући и „размисли о томе да ли је Мађарској још увек место у Европској унији“.

Али на мађарског премијера све то није оставило никакав утисак. „Закон је усвојен и остаје тако“, рекао је Орбан.

Орбан: Критике из Холандије заударају на моралну надмоћ из колонијализма

„Ово је колонијални приступ. Они једноставно не размишљају шта могу, а шта не могу да кажу о другој нацији и законима друге земље“, рекао је Орбан за један радио, а преноси Ројтерс.

Сада се заштита деце од ране сексуализације – (где је ваш урођени пол нормалан и да је најбоље одрастати у породици с оцем и мајком) – очигледно сматра „неприхватљивом“,