Прочитај ми чланак

МА, ЈЕ Л’ МОГУЋЕ Јованов против Вучића (ВИДЕО)

0

Миленко Јованов, потпредседник Српске напредне странке, један је од људи у које Александар Вучић има највише поверења. Међутим, не тако давно, ситуација је била дијаметрално супротна, садашњи председник Србије је био под оштром паљбом Јованова.

Јованов сада не бира речи када треба на друштвеним мрежама и у медијима да се обрачуна са неистомишљеницима, исто је радио и на Бадњи дан, када је напао Бојана Пајтића због интервјуа Директно.рс.

Али, ако се вратимо коју годину у прошлост, видећемо да је Јованов имао сасвим супротне ставове. У прилог томе сведочи и видео снимак који кружи друштвеним мрежама, а који датира из 2015. Тада је актуелни потпредседник СНС био у Демократској странци Србије и оштро је ударао по Вучићу и режиму.

Међутим, за разлику од, рецимо, Александра Мартиновића, који је јавно признао „да је био глуп што је критиковао Вучића“, у време кад је био радикал, Јованов још није дао објашњење својих речи.

– Овом такозваном Владом коју води Александар Вучић управљају странци. И то је нешто што сви мање-више знамо! На седницама Владе седи Мајкл Девенпорт – рекао је тада Јованов.

Питамо Јованова: А, шта се променило од тада? Да ли Вучићем и Владом више не управљају странци или се променио Јованов, па му то више не смета?

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!