Прочитај ми чланак

ЛУДИЛО Вучић: Да полицајци буду достојни човека, а у несвест их пало укупно 29!

0

На прослави Дана полиције, по несносној врућини, сатима су припадници МУП-а стајали, слушајући надахнуте говоре министра Александра Вулина и председника Србије Александра Вучића. Као последицу Вучићевог искоришћавања припадника полиције у промотивне сврхе, у несвест је, како сазнајемо, пало 29 полицајаца. За то време, власт је комотно седела у хладу испод настрешнице. Грађани на друштвеним мрежама нису крили незадовољство поводом злоупотребе и малтретирања полиције.

– Док су Вулин и Вучић лупетали за микрофоном, један паметан полицајац је одлучио да падне у несвест, а за њим још пар паметних полицајаца – ироничан је Ребелић на Твитеру.

 

– Док му полицајци падају у несвест као снопље Вучић их држи на сунцу на +40, а он и Вулин држе „банку“ испод надстрешнице заклоњени од сунца – истиче Тибор.

– АВ: „Српски полицајац мора да има живот достојан човека…“ Неки ћете да падате у несвест на ужареном бетону, а неки ћемо да уживамо у хладу – написао је један од грађана.

– Прошле године је жандармерија стајала под под пуном опремом са шлемовима, право је чудо да тада неко није колабирао. Битно је да су ове године намонтирали за себе надстрешницу на бини, да могу опуштено из хладовине да посматрају како ови несрећници на усијању падају у несвест – сматра други корисник.

Власт је јуче показала колико поштује наше припаднике безбедности, допустивши да колабирају док им они држе хвале себе…

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!