Прочитај ми чланак

ЛОНДОНСКО-ВАШИНГТОНСКИ ЛИЦЕМЕРИ против ”сурових” Срба

0

dejvid kameron

Председник САД Барак Обама и премијер Велике Британије Дејвид Камерон никада нису крили да Балкан за њих представља један од главних политичких пројеката. Сваки пут када им се укаже прилика Вашингтон и Лондон се труде да читавом свету покажу да су за све трагедије и јад у региону криви искључиво Срби.

Врхунац антисрпске хистерије обично се дешава 11.јула.

Ове године је британски премијер одлучио да одигра пи-ар представу „Сребреница“ у свој њеној пуноћи. Зато је 6.јула по читавој Великој Британији одржано око 100 окупљања ради одавања почасти жртвама из Сребренице. Природно је да је центар представе био у Вестминстерској катедрали, где је одржан помен. Господин Камерон је упорно пред многобројним камерама највећих телевизијских светских кућа понављао да људи „не треба никада да забораве оно, што се десило“. Највеће информативне агенције су ту мисао пренеле обичном свету којима ни на памет не пада где се налази Босна и Херцеговина, тим пре – Сребреница.

За господу Обама и Камерон је најважније да привуку пажњу Европљана и да им још једном покажу да су мир и спокој на Балкану 1995.године донели САД и Велика Британија. Без њих би, хоће они да кажу, Милошевић, Караџић и Младић до бесконачности ратовали против муслимана и Хрвата.

Они се труде да измишљотине о суровости Срба претворе у стварност. А оно што су са српским становништвом у Босни и Херцеговини радили Насер Орић, муџахедини Бин Ладена, најамници из богатих земаља Персијског залива, одлучено је, очигледно, да се заборави, једном заувек.

Муслиманске џелате и садисте Лондон и Вашингтон данас претварају у националне хероје! Невероватне метаморфозе.

САД и Велика Британија су постали главни „борци за демократију“. Оне треба све да науче својим правилима игре. У прошлости, они су на територији САД и по колонијама Британске империје уништили неколико милиона људи, али сопствених зверстава и геноцида неће ни да се присећају. Зашто би се мучили да из свести ископавају своју далеку прошлост кад већ постоје згодни догађаји који су се десили пре само двадесет година.

(ФскСРБ – Борис Степанов)