Прочитај ми чланак

ЉУДИ, ШТА ЈЕ ОВО? Палмин циркус у Египту (ВИДЕО)

0

Лидер Јединствене Србије и народни посланик Драган Марковић Палма познат је по својој љубави према борилачким вештинама, које често на прилично непријатан начин показује онима који му се нађу у близини. Након бацања водитеља Филипа Чукановића по студију и малтретирања разних спортиста, своје умеће Палма је коначно демонстрирао и ван Србије - тачније у Египту.

– Ја не знам како „ово“ до сада није постало неки министар? Не мора баш, баш озбиљно министарство, макар образовања? Срамота је да ова особа представља Србију било где. Министре Никола Селаковићу, не брукај више српску дипломатију, поднеси оставку – написао је Немања Шаровић, бивши високи функционер СРС, а садашњи лидер покрета Љубав, Вера, Нада на Твитеру, поделивши притом снимак Палминог бламирања у Египту.

На снимку се прво види како Палма демонстрира силу над једном момком који се ту нашао, да би затим заједно са још пар момака показивао своје карате потезе уз повике који се не разумеју.

Замислите како на овакве поступке једног српског политичара гледају стране дипломате? Да ли им је смешно и симпатично или нас ипак зажаљевају? Након позивања Била Гејтса да дође у Србију и проба сушено месо, Палма сада иде у стране земље да промовише свој циркус, створен у његовој глави.

А мислили смо да је коло у Грчкој врхунац Палмине дипломатије…