Прочитај ми чланак

ЉИГ: Бесан народ дошао пред кућу политичара прелетача! (ВИДЕО)

0

Шумадинци су и овога пута направили устанак и кренули да јуре лажљиве и покварене политичаре већ од 1. јануара, у жељи да им Нова 2024. година коначно донесе праведнији и квалитетнији живот, а заустави безакоње, криминал, сиромаштво, уништавање њиховог града и државе.

Наиме, на локалним изборима у Љигу одржаним 17. децембра, победила је опозиција. Листе „Љиг против насиља“, „Заветници“ и две групе грађана – „Домаћински одјек“ и „Заједно и одлучно за Љиг“ освојили су укупно 12 мандата, док су листе СНС и СПС добиле 11 мандата.

Носиоци листе „Заједно и одлучно за Љиг“ су се представљали у предизборној кампањи као жестоки критичари режима и свега лошег у Љигу, обећавали да ће донети промене ако их гласају и добили много гласова и поверење мештана. А, онда су са њиховим гласовима и мандатима као великим капиталом – прелетели у СНС после избора!

То је изазвало без становника Љига па су данима протестовали у великом броју, а првог дана Нове године су једном од прелетача дошли „у госте“ са звучним реквизитима и српским заставама! 

Пиштали су, трубили и скандирали му пред кућом:“ Издаја, издаја!“ Многи су повели и децу да виде како се у Шумадији бори за демократију и правду. Народ у Љигу је очигледно решио да у 2024. години живи много боље.