Прочитај ми чланак

ЛГБТ лицемери: Вулинова жена им почасна гошћа, а он КАО хоће да забрани геј параду

0

На отварању Сорош Европрајд ЛГБТ изложбе почасне гошће су биле Вучићева и Вулинова жена, док њих двојица глуме родољубе.

И данас је Александар Вулин играо своју улогу у медијима, као министар полиције је истицао да не подржава Европрајд и нападао америчког амбасадора Кристофера Хила који КАО тера власт у Србији да одржи геј параду, а они као не би.

Док Вулин данима критикује геј лоби и параду у режимским медијима, истовремено шаље жену Наташу да буде почасни гост на ЛГБТ изложби којом је отворен Европрајд.

Искусни удбаши који се богате у сваком режиму преко грбаче народа обавезно покривају све варијанте „да се Срби не досете“. Тако је рецепт Вучића и Вулина прекопирала режимска Цеца која је сина Вељка послала на литију да скандира против геј параде, а ћерку Анастасију на ЛГБТ изложбу да подржи геј параду.

Сорош медији и лицемерни ЛГБТ лоби, који глуме опозицију у јавности, нису штедели комплименте за Вулинову и Вучићеву жену, нити су их питали како коментаришу иступе својих мужева у вези геј параде.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!