Прочитај ми чланак

ЛАЖОВ Весић у Ритопеку: Добићете воду до краја 2021! (ВИДЕО)

0

Да се ви и ја кладимо да ће до краја следеће године овде да буде вода - ово је било обећање вечитог заменика градоначелника Горана Весића грађанима Ритопека, којима воду напредњачка власт обећава од 2014. године.

Странка слободе и правде разговарала је са господином Миланом Ђорђевићем коме је Весић 2020. у јуну рекао да ће Ритопек до краја 2021. добити воду и питали га да ли је ово обећање испуњено.

– Ни близу није вода! Јавно кажи човече, нећете да добијете воду! Да знам да се селим негде где има вода. Рекао је да ће у новембру да дође код мене на кафу овде, имам сведоке, и да ће Ритопек да добије први воду. Све плаћам као што плаћа онај у Кнез Михаиловој тамо и хоћу да имам основне услове да се окупам. Нико није био толики лажов колико је Горан Весић – навео је Ђорђевић.

Почетком априла 2021. године Весић је посетивши овај крај обећао да ће мештани Старог и Новог Ритопека бити врло брзо прикључени на градску водоводну мрежу. Весић је обећао да ће се то десити до новембра, а сада је фебруар 2022. и од тог обећања нема ништа.

И ово није први пут да је Весић обмануо грађане Ритопека, јер је у кампањи за београдске изборе 2018. године грађанима обећао да ће у 2019. коначно добити воду за пиће.

– Овиме се може стати на пут 3. априла када ћемо ову власт послати у историју – закључују из ССП Гроцка.