Прочитај ми чланак

Квислинг Вучић нема намеру да пошаље протестну ноту и протера амбасадора АУС!

0

Могли би фашисти на власти у Аустралији и да убију Новака Ђоковића, квислинг Александар Вучић не би прстом мрднуо, осим што би у стилу бабе-нарикаче покушао да покупи некакве политичке поене тако што би ронио крокодилске сузе.

Уместо да Србија крене у дипломатску борбу против срамотне државе Аустралије у којој политичар може да доноси одлуку мимо пресуде суда (!!!), Вучић је одлучио да на друштвеним мрежама објави видео обраћање намењено његовим „медијима“, а у којем орално исказује подршку Ђоковићу.

И то је све! Нема намеру да пошаље протестну ноту, нема намеру да запрети протеривањем амбасадора Аустралије из Београда, нема намеру да уради ништа, јер би то значило да удара на своје колеге – кабалисте и глобалисте.

Уместо тога, Вучић примењује исти рецепт као када је реч о издаји Косова и Метохије. Реторички, он се буса у „српске груди“, изводи некакав фолклорни патриотизам, даје празне изјаве подршке, а у стварности повлачи све потезе издајника. Чак је наивно очекивати да ће уставокршитељ који је спреман да прода Космет без да трепне, било шта предузети у заштити најбољег српског спортисте, ако то подразумева да се замери глобалистима.

Покренута је цела глобалистичка машинерија против „антиваксера Ђоковића“ и медији и јавне личности које служе Кабали. Осим пи-ар саопштења, Вучић против газда неће предузети ништа.

Неко ће рећи „баш ме брига, и тако се Новакова породица лиже са Вучићем“. Можда би Новак заиста и требало да размотри с каквим олошем долази у контакт и да обрати пажњу на терор који народ трпи у Србији, а који је још гори од његове голготе у Мелбурну.

Ипак, сви би требало да станемо у Ђоковићеву одбрану, јер ово није борба за њега, већ борба за нашу слободу и спречавање незамисливог терора који нам глобалисти тек спремају.

Врхунац Вучићевог лицемерја је његова последња реченица у патетичном и потпуно бескорисном (за Новака) говору:

„Србија ће бити уз Новака Ђоковића и Србија ће умети да вам одговори много лепше се понашајући него што се ви понашали према Новаку Ђоковићу. Поштујући све оно што значи адектватно представљање једне земље“, рекао је Вучић и тиме јасно поручио да нема говора о дипломатском протесту Србије ради заштите њеног држављанина, какав је на пример имала Чешка која је ОДМАХ уручила протестну ноту амбасадору Аустралије у Прагу због своје тенисерке.

Побуна испред амбасаде Аустралије би била најпримеренији одговор ковид фашистима.