Прочитај ми чланак

КРЕСОВИЋ: Хтели да отму Данила Вучића за откуп од 50 милиона евра!? (ВИДЕО)

0

- Шеф државе сада мора да изолује свога сина од било каквог дружења са било ким, јер су ти мафијаши били спремни да га отму и за њега траже 50 милиона евра. А то подразумева да се да откуп, тако су и у време Земунског клана били отети Мишковић, Бабовић, син од Лепе Брене и још многи други, рекао је публициста Томислав Кресовић гостујући у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић на каналу „Србин.инфо – Центар”.

А затим је додао:

– Била је намера да се отме син Александра Вучића да би се извршила та врста принуде да би се шеф државе дестабилизовао и ставио у потчињен положај у односу на мафију из његових редова. И сад је он кренуо против њих, али главна ствар је да он мора да удари на људе који су му блиски, унутар апарата који је са њим сарађивао. Како је Хркаловић могла то да ради ако није имала дозволу Стефановића, кога је поставио и дао дозволу да ради то што је радио, сам шеф државе Вучић – закључио је Кресовић.

А ште још рекао Кресовић, погледајте у интервју који ће се у целости приказати на јутјуб каналу Србин.инфо – Центар у суботу 6. марта.

Ставови изнети у емисији или у прилогу нису нужно ставови редакције СРБИН.инфо и ЦЕНТАР или аутора емисије.