Прочитај ми чланак

„Костина мајка вештачила у случају Беливука, одакле јој 2 милиона евра?!“

0

Народни посланик и потпредседник српског покрета "Двери", Тамара Миленковић Керковић, поставила је питање министру полиције Братиславу Гашићу у Скупштини, на које јој није одговорио.

„Једно од посланичких питања у НС на које ми присутни министар полиције Гашић није одговорио је да ли су испитани случајеви контаминираних доказа у поступцима против Беливуковог клана, а у којима је вештак била доц.др Миљана Кецмановић. Нема одговора. Сада питам откуд доценту 2 милиона евра“, написала је Тамара Миленковић Керковић на Твитеру.

Апелациони суд је одбио жалбу Костине мајке Миљане Кецмановић на првостепено решење. којим је одлучено да јој са банковних рачуна замрзну чак 2.700.000 евра „уштеђевине“!

Образложење је да се ова мера односи САМО на средства која су затечена на рачунима и штедним налозима код пословних банака у тренутку извршења привремене мере, тако да породица Кецмановић неће бити лишена својих зарада ни основних средстава за живот.

Режимски медији су писали да је породица Кецмановић изузетно имућна. као и да поседује већи број некретнина у Београду.

Коста, син оца лекара и мајке вештака у случају Беливук, 3. маја је у ОШ „Владислав Рибникар“ очевим пиштољем убио је деветоро ђака и чувара, а ранио још петоро ученика и наставницу историје.