Прочитај ми чланак

ЗА КОГА РАДИ: Кори стала уз Милановића

0

kori udovicki

Београд – Министарка за државну управу и локалну самоуправу била је против ултиматума Србије као одговора на блокаду граничних прелаза од стране Хрвата.

На затвореној седници Владе само је Удовички тражила да се сагледају последице које би те мере изазвале иако смо под хрватском блокадом били већ данима.

Тако је министарка Владе Србије довела у питање политику саме Владе, чији је део. Односно, Удовички је ставила под знак питања прихватљивост мера Владе које су поздравили сви, а које су и довеле до деблокаде границе од стране Хрватске.

Како наводи „Курир“, Удовички је на седници Владе на којој се о томе одлучивало гласала против реакције Србије, уз коментар да треба прво сагледати последице контрамера иако је Хрватска већ данима држала у блокади граничне прелазе и тако наносила милионску штету економији обе земље.

Да нису сви у Влади имали исти став о увођењу контрамера против Хрватске, јавно је рекао шеф дипломатије Ивица Дачић, не прецизирајући о коме се ради.

„У Србији, али и у самој Влади, било је и оних који су сумњали у одлуке владе. Ја нисам био међу њима и желим да честитам премијеру и свим колегама што смо били у стању да код угрожених националних интереса смогнемо снаге и донесемо одлуке које су најбоље за Србију“, казао је Дачић.

Гафови Кори Удовички

1. Њена рођена сестра и зет покушали да рекетирају премијера

2. Возила службеним аутомобилом дете у школу

Извор: Ало