Прочитај ми чланак

„Коментарише владику Григорија, а СНС је крије као полну болест“ (ФОТО)

0

Професор Правног факултета у Новом Саду Бојан Пајтић осврнуо се на манир напредњачких власти да се, говорећи о опозиционарима, понашају као да су виша раса и да су изнад свих који осим чланства у СНС-у имају бар још неколико података из биографије.

Предмет његовог запажања била је изјава председнице Владе Србије Ане Брнабић да ће потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић или владика диселдорфски и целе Немачке Григорије победити на наредним изборима, обојена ироничним тоном, али не на нарочито духовит, питак и занимљив начин, јер ни премијерка није свемогућа.

– Мариника или Григорије ће сигурно победити на изборима – поспрдно са висине коментарише Брнабићка коју СНС пред сваке изборе крије као полну болест, па је након гласања инаугуришу у „Премијерку“ – написао је Бојан Пајтић на свом Твитер налогу.

А чињеница да није свемогућа најбоље је отелотворена у маниру врховног вође Српске напредне странке Александра Вучића да увек до момента формирања Владе ћути о имену премијера и да онда постави на ту функцију баш Ану Брнабић. И заиста, аналогија са полном болешћу коју је направио Пајтић није претерана, јер се Вучић својим поступцима и скривањем управо тако односи према њој.

С друге стране, она му се још како реваншира.

Тренутно су на удару режима и његових таблоида владика Григорије и Мариника јер раскринкавају накарадни режим „напредне“ власти.

Мариника је посебно нападана од кад је изнела податке о ЕПС-у, о стању у болницама широм Србије, и о свим другим крими акцијама у режији напредне власти попут афере „Крушик“.

Епископ Григорије се пак, „сатанизује“ од режима од кад је најавио да ће да окупи 300 квалитетних људи како би живот у Србији променио на боље и нађе кандидата који ће срушити Вучића као што је Амфилохије нашао Здравка Кривокапића па је срушио до тада свемоћног Мила.