Прочитај ми чланак

KOЛИКО народних пара из буџета иде Депу? Вучић одликује холувудског глумца

0

Да се холивудски глумци "изнајмљују" за новац, није тајна. Александар Вучиће је до сада много пара из буџета убризгао у џепове разних светских звезда и звездица, а овог Сретења ће се шепурити у друштву Џонија Депа.

Чиме је Деп заслужио орден, односно одликовање звано Златна медаља државе Србије?

Он је посетио Београд и прошле године у октобру, када је промовисао анимирани серијал Puffins Impossible, произведен у Србији (уз обилату помоћ буџета Србије) и сликао се са старлетама.

Тада је такође парадирао у друштву председника Србије Александра Вучића, као и глумца Милоша Биковића и Вучић му је још тада обећао одликовање на Дан државности.

“Почаствован сам одлуком да будем награђен орденом за заслуге. Биће ми велика част да дођем у Србију 15. фебруара и присуствујем свечаној церемонији”, рекао је Џони Деп тада, а саопштило Председништво Србије.

„Наставићу да радим на промоцији ваше дивне земље“, изјавио је он додатно, али није рекао за колико НАРОДНИХ пара то ради, јер СНС картел сигурно не исплаћује Депа из свог џепа.

Како се наводи, Џони Деп ће добити одликовање од Александра Вучића у знак захвалности за поштовање које указује Србији (читај слика се за паре са Вучићем) и због бројних пројеката (од пара из буџета Србије) који запошљавају велики број младих?!

Депов анимирани серијал је реализован уз подршку Министарства културе и информисања Србије (народне паре).

“Производња оваквог серијала важна је за српску креативну индустрију и за промоцију наше земље у свету“, навео је Вучић тада да би оправдао отете паре из буџета.

Премијерка Србије Ана Брнабић рекла је на конференцији у Београду 19. октобра поводом промоције анимираног серијала Пафини да су „креативне индустрије у Србији сектор у оквиру економије који има невероватан потенцијал који до 2017. године није био запажен“, шта год то значило, али увек има за последицу черупање буџета Србије на штету народа.

У новом саопштењу за медије наводи се и да су активно учешће Депа у промоцији анимираног серијала, у којем он позајмљује глас и карактер главном јунаку, као и Депове похвале за креативност младим људима у Србији и њиховом професионализму, помогли у позиционирању локалне уметничке сцене на светској мапи филмске индустрије?!!!

Овај анимирани серијал ће ускоро бити доступан на светским стриминг платформама, међу којима су Apple TV, Amazon Prime Video, Chilli TV, ТаТаТu…

Џони Деп је Председништво Србије посећивао и за време Бориса Тадића, тако да је Вучић само наставио тај континуитет јефтиног популизма који скупо плаћа народ из буџета.