Прочитај ми чланак

КАО ДА ЈЕ ЊУЗ.НЕТ ВЕСТ: Напредњаци поносни – ботови написали 10 милиона коментара!

0

Седницу Извршног одбора СНС-а одржану у петак у Чачку је обележило и телефонско укључење председника странке Александра Вучића, који је позвао присутне да се спреме за тешке дане који следе, да се више ангажују и да се мање крију иза његовог имена, преноси Ozonpress.net

Како преноси Ozonpress најбоље остварење такозваних квота за довођење чланова странке на страначке манифестације СНС-а имају војвођански одбори. Ево и како их остварују и које проблеме тим поводом имају.

ФОТО: Твитер – СНС СРБИЈА (@sns_srbija)

– Војводина ради бројање увек на идентичан начин. ЛЈуди уђу у аутобус, сликају се унутар аутобуса и то одмах пошаљу, пре поласка аутобуса, на одређену адресу и пре доласка на заказану локацију имамо податак о броју људи из Војводине који је кренуо. Наравно ту нам се јавља стара бољка која се стално повећава да нам невероватан број људи уопште не дође или нестане тј. оде са места догађаја. Задовољавајући број људи из неке општине крене аутобусима на скуп на неки трг или у неку халу, а по изласку из аутобуса изгубе се по кафићима и продавницама. То нам се није десило само на отварању Жежељевог моста у Новом Саду где нам је квота била 9.000 а довели смо 400 људи више. Али то је зато што од места паркирања аутобуса до моста није било ни кафана, ни продавница – рекао је Дамир Зобеница, надлежан за Војводину.

Занимљиво је да је Зобеница као пример добре организације навео испуњење квота за централно обележавање 10 година СНС-а у Краљеву, где је паркирање аутобуса било на паркиралишту поред саме спортске хале.

– Војводина је за Краљево имала квоту од 3.000 људи, а довели смо око 70 људи више од дате квоте. Хвала Богу, толико је добро странка одрадила квоте за Краљево, да више од пола људи који су доведени није ни могла да уђе у халу – рекао је Зобеница, не објашњавајући у чему је смисао довођења људи на неки догађај на коме на крају као прекобројни ни не присуствују.

Зобеница се похвалио успесима напредњака на изборима за чланове Савета месних заједница по појединим општинама у Војводини, чак и у насељима где су Мађари и Русини већинско становништво. А онда је говорио о текућем ангажовању напредњака из Војводине у предизборној кампањи у Драгачеву.

– У Лучанима су одбори из Војводине, како Маловићеви из Јужнобанатског и Подунавског одбора тако и наши из Инђије, Оџака и Шида, наравно и Новог Сада, а остали помажу на друге начине колико могу. Кампању за Кулу ради Западнобачки одбор СНС-а сам, па очекујем лепо вече 16. децембра и вест да смо победили у све четири општине у којима су локални избори тог дана – рекао је Дамир Зобеница, који је на састанак Извршног одбора каснио јер се, како је рекао, састанак у Лучанима који је претходио доласку у Чачак непланирано одужио због проблема који су појавили у кампањи коју напредњаци из Војводине воде у Драгачеву.

Из извештаја страначког функционера ресорно задуженог за Интернет тим односно страначке ботове могло се чути да СНС има 3.456 ботова задужених да ревносно остављају коментаре на порталима, сајтовима, ФБ страницама …

За годину дана ботови су написали око 10 милиона коментара на 201.717 објављених вести. Само у 24 сата који су претходили седници Извршног одбора кроз систем СНС-а прошло је 1.147 вести на које су страначки ботови направили преко 43.000 коментара. Војводина предњачи и кад су активности Интернет тима СНС-а тј. ботова у питању, а најбољи међу најбољима су ботови из Јужнобанатског округа.

Последња тачка дневног реда били су дисциплински поступци и искључења, па су тако из СНС-а једногласном одлуком искључена два члана у Шапцу и један у Ваљеву, који је узгред и одборник напредњака у локалној градској скупштини.

Како преноси Озонпресс седница је завршена констатацијом председавајућег да су чачански напредњаци имали част да буду домаћини, али да су се обрукали јер је већина напустила седницу пре њеног краја, па је тако седница почела у пуној сали, а завршила у полупразној.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!