Прочитај ми чланак

Како је Топалко преко ноћи постао претња СНС-у?

0

Како је од једног народног певача Милан Топаловић Топалко постао претња СНС-у? Певач је због неколико изјава на друштвеним мрежама странице жуте штампе и забавне емисије заменио политичком рубриком. Тако је суботу јутро започео у "Шареници", а недељу вече завршио у називу опозиционе изборне листе за Београд.

„Медена знам пашће ти на колена“, речи су једне од Топалкових песама. Након „Медене“, пао је на колена РТС, по ко зна који пут. Певачу се није допало прекидање „Шаренице“ због обраћања често виђеног госта јавног сервиса.

– Једном у години дођем у емисију „Шареница“ на РТС да отпевам пар својих песама. И дође човек који је 24/7 на свим телевизијама… и прекине ми емисију јер има нешто важно да каже… – написао је Топалко на друштвеним мрежама.

И тако је аутор ових редова само 24 сата касније постао тема и првог београдског предизборног скупа СНС-а. Поменуо га је лично председник, не именом и презименом, већ надимком:

– Кад кажете нешто ружно против Александра Вучића, тог секунда и Топалко постаје и научник и геније. Исти је ко Рот и Шидер – рекао је председник Србије Александар Вучић.