Прочитај ми чланак

Јовић: Послодавци траже од грађана Косовске Митровице да изађу на гласање

0

nebojsa_jovic

Члан антиизборног штаба у Косовској Митровици Небојша Јовић сигуран је да неће бити инцидената у недељу, јер они никоме нису потребни. „Ко је иоле добронамеран не би смео да уради тако нешто“.

Јовић за КИМ радио каже да ће излазност грађана зависити од притиска који се, како каже, врши последњих дана. „То су неки људи који очигледно нису из северног дела Косовске Митровице, а сад их је више него трећег новембра.“

Према његовим речима, Антиизборном штабу су се последњих дана јављали грађани Косовске Митровице од којих су послодавци тражили да изађу на гласање.  „Десетак грађана се нама јавило да им је речено да ће то у недељу бити радна обавеза, да се сви радници са својим породицама јаве својим фирмама и крену као на „велики школски час“ на то гласање“.

Јовић каже да је свако добродошао у Косовску Митровицу, па и премијер Србије Ивица Дачић и остали чланови владе, али и председник. „Али би много више волео да долазе неким другим поводом, да помогну народ а не да га излуде“, закључује Јовић.

(КиМ Радио)