Прочитај ми чланак

Јовановић (НАДА) открио план опозиције који је уплашио Вучића: Сада ћемо другачије

0

Милош Јовановић, један од лидера коалиције НАДА, за Србин инфо је открио план опозиције који ће спречити Александра Вучића да до краја спроведе изборну крађу и прекроји вољу народа, нарочито у Београду. Више о овоме у видео прилогу.

Он је истакао да ће опозиција од сада играти на исти начин као и Вучић и да су Нови ДСС и ПОКС послали остатку опозиције предлог (документ) о заједничком деловању.

Као једна од опција помиње се и блокада Скупштине и одржавања седнице.

Други сегмент документа се односи на ситуацију да нема већине у Београду, па се разрађује шта је неопходно учинити пре избора како би се створили равноправни услови, што се пре свега односи на сређивање бирачких спискова и отварање медија.

„Ако се ти услови не испуне, поставља се питање да ли треба учествовати на тим изборима. Наш став је да у том случају не треба ићи на изборе, већ организовати активни бојкот. Има ту више предлога како би тај бојкот изгледао, али о томе ћемо обавестити јавност у наредном периоду.“

„Не желим да проћердамо енергију као што је остатак опозиције учинио 2017. и прошле године на протестима. Сада се боримо за равноправне изборне услове и изборе или ако власт то не дозволи, онда се прави атмосфера која може да доведе 100.000 људи на улицу“, закључио је Јовановић.