Прочитај ми чланак

ЈОВАН МАРИЋ: Вучићев став “Баш ме брига за народ“ доћиће му главе ! (ВИДЕО)

0

Гост нове емисије “Скенирање”, у продукцији Хелмцаста је професор Јован Марић. Марић је говорио о томе куда данас иду Срби, када ће Србима да буде боље и ко би данас требало да буду узори омладини у Србији. Чувени српски психијатар И сексолог упозорио је да однос актуелног шефа државе “баш ме брига за народ који шета”, Александра Вучића ,неодољиво подсећа на однос Слободна Милошевића према грађанима Србије пре његовог пада с власти.

“Усудио бих се да кажем да је то већ виђено И да српски политичари никада нису схватили да када проради српски инат нема им спаса. А ови протести показују да је  инат прорадио, али да још нисмо дотакли то дно које би довело до још масовније побуне И промена”, оценио је Марић.

Он је истакао да, Србија због власти коју данас има, није добро место за живот И да с потенцијалима које имамо као држава И као народ уз неку добру, домаћинску власт И потпуну промену свести И система, Србија би могла да постане неко боље место.

“ Све је наопако постављено. Није нормално да младима буду идоли певаљке И фудбалери, да насловне стране врве од ласцивних порука И да поред вести о посети Путина стоји нека тамо певачица  И текст њених порука неком фидбалеру. Етике И морала више нема међу Србима, а док се томе не вратимо не може нам бити боље. Док породица поново не постане светиња И док нам узори не буду они добри И паметни”, оценио је професор Јован Марић гостујући у емисији “Скенирање” аутора И водитеља Оливере Миливојчевић.

                         ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!