Прочитај ми чланак

ЈОШ ЈЕДНО СУЛУДО СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ НАПРЕДЊАКА: Пресечена трака за нови – паркинг!

0

Локални портал glasopova.rs је пренео причу о томе како је свечано отворен – паркинг испред Дома здравља у том месту.

У наставку доносимо текст са тог портала о овом новом и поприлично бизарном у низу чудних отварања која смо гледали претходних година од стране СНС-а: семафор, септичка јама и слично…:

„Пресецањем свечане врпце данас су председник општине др Зоран Тасић (на слици изнад) и директорка здравствене установе Софија Поповић отворили за употребу плато и паркинг испред зграде Дома здравља Опово. На површини од око 900 квадратних метара постављене су бетон плоче и уређене зелене површине.

Директорка Дома здравља изразила је захвалност локалној самоуправи и истакла значај ове инвестиције за здравствену установу и грађанство.

– Наставили смо праксу од прошле године, урадили смо један озбиљан пројекат где смо добили 30 нових паркинг места и плато на 530 квадратних метара што је укупно око 900 квадрата. Могу да кажем да ово није крај овогодишњих инфраструктурних радова, наредна фаза се састоји од уређења састава између Дома здравља и центра тако да ћемо добити једну целину. Мислим да ће по завршетку свих планираних радова Опово имати један лепо урађен центар на коме ћему позавидети и неки већи градови, поручио је директор комуналног предузећа.

Председник општине др Зоран Тасић сматра да је реализацијом овог пројекта добијено на побољшању функционалности примарне здравствене заштите.

 

Плато и паркинг испред Дома здравља Опово су завршени, а истовремено настављају се радови на уређењу и поплочавању кишног канала између Дома здравља и центра Опова.”