Прочитај ми чланак

ЈЕЗИВО Полиција окружила Сузану Лазаревић, народ виче „Усташе, ухапсите Вучића“!

0

На крају данашње литије, испред храма Светог Саве у Београду, родољубив говор је држала инжењер Сузана Лазаревић, када је изненада и без икаквог разлога окружила полиција, што је изазвало велики бес у народу.

Као што се на снимку види, у Србији је реч (одбрана Космета и критика режима) постала најопасније оружје па полиција добија наређење да одмах реагује.

Након што су окружили Сузану Лазаревић, одмах је притрчао да је и телом брани народни посланик Александар Јерковић, али и окупљени народ који је у бесу викао полицајцима: „усташе“, „шиптари“, „идите на Косово“, „ухапсите Вучића“, али и „удбашка држава“ и „удба“ алудирајући на Титов преки суд када су Србе хапсили и осуђивали због једне речи.

За сада није познато да ли има ухапшених, али приметно је да исти медији који су сатанизовали противзаконито ухапшене Дејана Златановића и Дамњана Кнежевића, припремају терен текстовима о томе да су „литијаши напали полицију“.

На снимку се не види напад на полицију, а још 90-их су у време Милошевића на сваком протесту студенти и народ полицији скандирали исте пароле „идите на Косово“ и „усташе“, „шиптари“ што никада није било квалификовано као „напад на полицију“, чак ни у режимским медијима.