Прочитај ми чланак

Јесу ли ћевапи из Ритопека: Рат Стефановића и Ђуке на Инстаграму

0

Небојша Стефановић, министар одбране и потпредседник Владе Србије, похвалио се на Инстаграму сликом порције ћевапчића, на шта му је оштром поруком одговорио Владимир Ђукановић, народни посланик СНС, чиме је само настављен сукоб у самом врху Српске напредне странке.

– Овог пута их нисам ја пекао па су одлични – написао је Стефановић уз смајлије и фотографију порције свеже испечених ћевапа.

На његову објаву реаговао је страначки колега Владимир Ђукановић провакативном опаском којом је покушао да га повеже са озлоглашеним криминалним кланом Веље Невоље.

Бошко и Ђука истомишљеници?!

– Толике године се познајемо, а искрен да будем, нисам знао, министре, ни јаја да умете да испечете. Добро је да знате са ћевапима. Надам се да мајстор који вас је учио није из Ритопека – одговорио је Ђукановић у својој вајбер заједници.

Подсетимо, у тајној соби куће у Ритопеку у којој су припадници озлоглашеног клана Вељка Беливука званог Веља Невоља на најмонструозније начине мучили и убијали жртве, полиција је открила и индустријску машину за млевење меса.

Како је у више наврата изјавио председник Александар Вучић, у тој машини су Беливук и његови људи млели делове тела својих жртава, од тога правили људске ћевапчиће и слали их Радоју Звицеру, вођи кавачког клана.