Прочитај ми чланак

Јелена Тривић поручила: Нећу признати покрадене изборе

0

- Предсједник бирачког одбора признао да је дописао моје гласове другом кандидату! Проналазимо на десетине бирачких мјеста на којима ја као један од два кандидата између којих се води највећа битка, имам или 0 гласова или јако мали број гласова (1 или 2), а да се моји гласови уписују другим кандидатима са листе за предсједника.

Ово је на фејсбук профилу објавила кандидат за предсјендика Јелена Тривић.

„Уз преко 32.000 неважећих листића на до сада обрађеном материјалу, бројним нерегуларностима у Добоју, Зворнику и Пеиједору, али и широм Републике Српске, уз многе нерегуларности „слијепих“ људи, показивача, истеривања посматрача са бирачког мјеста,отварања врећа током ноћи, мијењања записника…“ навела је Тривићева.

Све ово су, каже она, разлози због којих нећу признати изборне резултате за ниво предсједника Републике Српске и инсистираћемо снажно и ићи према ЦИК-у да се избори понове.

„Наш правни тим све документује и предаје надлежним институцијама, а искористићемо сва цивилизована и демократска средства да ово истјерамо на чистац како би била испоштована народна воља“, поручила је Јелена Тривић.